Sergen Yalçın: 'Bu Kadar Kötü Bir Hakem Yönetimi Beklemiyorduk'

Beşiktaş Teknik Patronu Sergen Yalçın, PAOK karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

26.08.2020-08:53 - (Son Güncelleme: 26.08.2020-08:49) Sergen Yalçın: 'Bu Kadar Kötü Bir Hakem Yönetimi Beklemiyorduk'

Beşiktaş Teknik Patronu Sergen Yalçın, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda yaptıkları PAOK karşılaşmasının sonrasında açıklamalar yaptı.

'BEŞİKTAŞ FORMASI KOLAY DEĞİL'

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş’ta oynamanın kolay olmadığının altını çizen Yalçın, "Yeni oyuncularımız var. Welinton var, N'Sakala var, ilk defa oynuyorlar, kolay değil Beşiktaş formasını giymek, hele Şampiyonlar Ligi'nde. Larin bana göre iyi oynadı. Fizik gücü olarak, istek ve arzu olarak iyi performans sergiledi. Çok basit goller yedik, belki biri ofsayttı, VAR olsa ofsayt ile kesilebilirdi. Bir tane penaltı var, yüzde 100 penaltı diyorlar. Ben kenardan göremedim, herkes penaltı diyor, penaltı verse, 3-2'ye çevirsek oyuna ortak olabilirdik. Bunlar bittikten sonra konuşulan şeyler." İfadelerini kullandı.

'BU KADAR KÖTÜ YÖNETİM BEKLEMİYORDUK'

Hakem yönetimini topa tutan Sergen Yalçın, "Biz bu kadar kötü yönetim beklemiyorduk hakemlerden, inanılmaz kötü yönetim gösterdiler. Bu kadar art niyetli hakemleri Şampiyonlar Ligi'nde göremezsiniz. 7 numaranın normal bir maçta 3 kere atılması lazım." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal