Sergen Yalçın: Başkanım Oraya İstediğiniz Rakamı Yazın

Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevine getirilen Sergen Yalçın’ın görüşmeler esnasında yaşananlar ortaya çıktı.

06.02.2020-09:58 - (Son Güncelleme: 06.02.2020-09:56) Sergen Yalçın: Başkanım Oraya İstediğiniz Rakamı Yazın

Beşiktaş’ta teknik direktörlük görevine getirilen Sergen Yalçın’ın görüşmeler esnasında yaşananlar ortaya çıktı.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ı takımın başına getirildiği gün yaşanan ilginç gelişmeler ortaya çıktı. İmza atmak için kulübe tek başına gelen Sergen Yalçın’ın, Başkan Ahmet Nur Çebi'ye, "Sözleşme hazırsa imzalayalım başkanım" dedi. Ancak Çebi avukatlar geldikten sonra imzanın atılacağı cevabını verdiği öğrenildi.

Çebi'nin vermiş olduğu cevapta sonra Yalçın, "Ne avukatı başkan cinayet mi var" yanıtını verdi. Çebi de "Seninle para konuşmadık. Sana 6 milyon TL ödeyebiliriz. Razı mısın" ifadelerinde bulundu.

Başkanın ücret konusunu açması üstüne Sergen Yalçın bu kez, "Sevgili başkanım oraya istediğiniz rakamı yazın. Bir an önce işimizin başına geçelim. Yapmamız gereken çok iş var" ifadelerinde bulunduğu öğrenildi.

Başarılı teknik adam Yalçın avukatların gelmesinden sonra sözleşmeyi bile okumadan imzaladı. Başkan Çebi, Sergen Yalçın'ın gitmesinin ardından yöneticilere dönerek, "Sergen boşuna efsane olmamış" ifadelerinde bulunduğu belirtildi. Sergen Yalçın'ın imza anında tek kuruş para konuşmadığı ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal