Sergen Yalçın: 'Artık Çıkış Zamanı'

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın futbolcularıyla bir araya gelip toplantı yaptı. Öğrencilerine bu sezonu en iyi yerde bitirip Avrupa Ligi bileti almaları gerektiğini belirtti.

29.05.2020-09:42 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-09:40) Sergen Yalçın: 'Artık Çıkış Zamanı'

Siyah- beyazlıların teknik patronu Sergen Yalçın futbolcularıyla kısa bir görüşme yaptı. Bu sezon en azından Avrupa Ligi bileti almaları gerektiğini ifade eden teknik direktörün, "Sezon genelinde inişli çıkışlı performanslar gösterdik. Artık çıkışa geçme zamanı. Biten herhangi bir şey yok. Avrupa Ligi'ne katılırsak güzel yeni bir sayfa açacağız. Bundan sonra herkese çok farklı bir Beşiktaş seyrettirelim" şeklinde konuştuğu aktarıldı.

'HEDEFİMİZ 8'DE 8'

Kaybedilecek puanlara lükslerinin olmadığına da dikkat çeken Yalçın'ın, "Zor bir fikstürümüz var gibi gözükebilir. Ancak bu maçların tek tek üstesinden gelebileceğimizi biliyorum. O nedenle fire vermeden ligi tamamlayalım. Hedefimiz 8'de 8..." diye konuştuğu öğrenildi.

BENİM GİBİSİNİ BULAMADIK

Başarılı teknik direktörün, Başkan Ahmet Nur Çebi ile enteresan bir konuşma yaşadığı kaydedildi. Transfer etmek istediği futbolcu tarzını Çebi'ye anlatan Yalçın'ın, "Başkanım benim özelliklerimi andıran biri için arayıştayız ama bulamadık öyle birini" ifadelerini kullandığı bildirildi. Bu sohbetin sonrasında ikili arasında gülüşmeler yaşandığı da öne sürüldü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal