Sergen Yalçın: '2 Maç Alırsak Havaya Gireriz'

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, Trabzon ve Alanya için 6 puanı amaçlıyor. Bunun için oyuncularına bir motivasyon konuşması yaptı.

20.02.2020-09:41 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-09:27) Sergen Yalçın: '2 Maç Alırsak Havaya Gireriz'
Beşiktaş'ın Teknik Adamı Sergen Yalçın, zorlu karşılaşmalar öncesi futbolcularıyla bir motivasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Trabzon ve Alanya maçının şampiyonluk yarışı için çok önemli olduğunu belirten Yalçın, "Güçlü rakiplerle oynuyoruz. Başakşehir maçı geride kaldı. İyi oynadık ancak şanssız bir mağlubiyet aldık. Zirvenin uzağında kalmış gibi görülebiliriz ancak durum öyle değil. Trabzon ve Alanya maçlarını kazanmamız durumunda şampiyonluk yolundaki rakiplerimizle aramızda çok fazla fark kalmaz. Seri galibiyetler bizi zirve ortağı yapar" sözlerini söyledi.

Başakşehir karşısında sahada görülen oyundan memnun olduğunu belirten Sergen Yalçın, "Oyundan memnunum ancak gol yollarında bitirici hamleyi yapamadık. Topu rakip ceza sahasına taşımakta problem yaşamıyoruz. Ama kaleye sokamıyoruz. Trabzon ve Alanyaspor maçlarında alacağımız iyi sonuçlar, kendimize güven konusunda da bizi ileriye taşıyacaktır" diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal