Serena Williams’a Ağır Darbe!

ABD’li kadın tenisçi Serena Williams, Silicon Valley Classic tenis turnuvasında karşılaştığı Büyük Britanyalı Johanna Konta’ya 6-1 ve 6-0’lık setler sonucu mağlup olarak kariyerinin en ağır yenilgisiyle tanıştı.

01.08.2018-11:45 - (Son Güncelleme: 01.08.2018-11:42) Serena Williams’a Ağır Darbe!

ABD'nin San Jose şehrinde gerçekleştirilen organizasyonun ilk turunda, kariyerinde 23 grand slam şampiyonluğu yaşayan 36 yaşındaki Serena Williams ile dünya 48 numarası Johanna Konta kozlarını paylaştı.

Rakibi karşısında ilk oyunu kazanmasından sonra art arda 12 oyunu kaybeden Williams, 51 dakika süren karşılaşmadan 6-1 ve 6-0'lık setler sonucu 2-0 mağlup ayrıldı. Profesyonel kariyerine 1995 yılında başlayan ABD'li sporcu, ilk defa bir karşılaşmada iki oyun kazanamayarak en ağır mağlubiyetini yaşadı.

Maç süresince 25 basit hata yapan eski dünya 1 numarası Williams, karşılaşma sonrası yaptığı konuşmada, "İlk sete çok kötü başladım. İkinci sette de Konta çok iyi performans sergiledi. Rakibimin öz güveni yerindeydi ve sonuç çok farklı oldu." yorumunu yaptı.

Doğum yapmasının ardından bir sene ara verdiği tenise yeniden dönen Serena Williams, bu sezon katıldığı grand slam turnuvalarından Fransa Açık'a 4. turda veda etmiş, Wimbledon'da ise finalde mağlup olmuştu. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal