Serena Williams, Roger Federer’e Karşı!

Tenis dünyasının en başarılı iki ismi Serena Williams ve Roger Federer 2019 sezonunun açılış turnuvası Hopman Kupası'nda kozlarını paylaşacak.

03.10.2018-16:00 - (Son Güncelleme: 03.10.2018-15:56) Serena Williams, Roger Federer’e Karşı!

2019 sezonunun açılış turnuvası Hopman Kupası'nda ABD'li tenisçi Serena Williams, İsviçreli raket Roger Federer ile karşılaşacak.

Avustralya'nın Perth şehrinde 29 Aralık-5 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek ve ülke takımlarının mücadele edeceği Hopman Kupası, tenis tarihinin en başarılı iki isminin mücadelesine tanıklık edecek.

İsviçre ile ABD'nin 1 Ocak'ta karşılaşacağı organizasyonda, tek kadınlar kariyerinde 23 grand slam şampiyonluğu kazanan Serena Williams ile tek erkeklerde 20 grand slam şampiyonluğuna imza atan Roger Federer korta çıkacak. Takımlar karışık kategorisinde oynanacak müsabakada Federer'e Belinda Bencic, Williams'a ise Frances Tiafoe eşlik edecek.

Sezonun son grand slam turnuvası ABD Açık'ta olaylı geçen tek kadınlar finali karşılaşmasında Naomi Osaka'ya kaybeden Serena Williams, bu müsabakadan sonra ilk defa bu karşılaşma ile korta çıkacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal