Serdar Özkan: ''12’nci, 13’üncü Takımlar Bile Play-Off’a Girebilir'

Bursasporlu futbolculardan Serdar Özkan ligin zevkli olacağını belirterek iddialı açıklamalar yaptı.

12.02.2020-13:56 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-13:50) Serdar Özkan: ''12’nci, 13’üncü Takımlar Bile Play-Off’a Girebilir'
TFF 1’inci Lig’in 22. hafta karşılaşmalarında evinde Adana Demirspor’u konuk edecek Bursaspor’da bu karşılaşmaının hazırlık çalışmaları sürerken, Serdar Özkan açıklamalarda bulundu.

Osmanlıspor sahasında kart cezası sebebiyle yer alamayan Serdar Özkan, ekip arkadaşlarının güzel bir oyun ile galibiyeti aldıklarını söyledi. Tecrübeli oyuncu şöyle konuştu:

“İkinci yarıya çok iyi başladık ama Eskişehirspor karşısında talihsiz bir mağlubiyet aldık. Osmanlıspor maçıyla bunu telafi ettik. Bu hafta da iki formda ekibin mücadelesi olacak. Biz de formdayız, onlar da çok formda. İnşallah izleyenlere güzel bir futbol izleterek, üç puan ile ayrılmak istiyoruz. Hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz”

“12’nci, 13’üncü takımlar bile Play-Off’a girme potasında, çok puan farkı yok. Zevkli bir lig devam ediyor. Rakiplerimiz puan kaybediyor ama kazanamadığınız zaman bir anlamı kalmıyor. İkinci devre üç maç kazandık. Kazanarak devam ettiğiniz zaman, rakiplerin de puan kaybıyla hedefinize ulaşıyorsunuz. Rakiplerin puan kaybı kadar bizim de kazanmamız önemli. Biz de bu hafta rakip olarak gördüğümüz Adana Demirspor’u yenip yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz”

Serdar Özkan ayrıca, güzel bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini belirterek seyircileri stada çağırdı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal