Serdar Gürler’den Forma Eleştirilerine Tepki!

Geçtiğimiz günlerde İspanya La Liga takımlarından Huesca’ya transfer olan Serdar Gürler, hazırlık karşılaşmasında ilk kez yeni takımının formasını giydi. Milli futbolcu, takımının formasında bulunan haç sembolü üzerinden kendisi hakkında yapılan yorumlara tepki gösterdi.

10.08.2018-11:03 - (Son Güncelleme: 10.08.2018-11:01) Serdar Gürler’den Forma Eleştirilerine Tepki!

Kısa bir süre önce Osmanlıspor’dan Huesca'ya transfer olan milli oyuncu Serdar Gürler, İspanyol ekibinin formasında bulunan haç sembolü nedeniyle kendisine yönelik sosyal medyada yapılan yorumlara yanıt verdi.

27 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Benim her dine, her insana saygım sonsuzdur. Müslümanlık, insanın giydiği forma değildir. Müslümanlık insanın kalbindedir. Ben bu formayı giydim diye Müslümanlıktan çıkmış mı sayılırım? Çoğunuza göre öyleymiş ama unutmayın Elhamdülillah Müslümanım. Burada da Müslümanlığımı yaşamaya devam edeceğim ve buradaki insanlar buna saygı duyuyor. İspanyollara teşekkür ederim anlayışları için. İnşallah siz de bu yorumlarınızı değiştirirsiniz. Benim burada sizin desteğinize ihtiyacım var eleştirinize değil. Son olarak Huesca'ya geldiğim için inanılmaz mutluyum ve beni olduğum gibi kabul eden taraftarlara sonsuz teşekkürler."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal