Serdar Aziz'in Menajeri: 'Kulüpten Bize Bilgi Gelmedi'

Ücretinde indirime gitmediği için takımdan yollanacağı öne sürülen Serdar Aziz ile alakalı menajeri bir açıklama paylaştı.

23.09.2020-15:09 - (Son Güncelleme: 23.09.2020-15:07) Serdar Aziz'in Menajeri: 'Kulüpten Bize Bilgi Gelmedi'

Fenerbahçe'de geçen sezonun iyilerinden olan ve bu sezon da iyi bir kamp sezonu geçiren Serdar Aziz ile sarı-lacivertli takım içerisinde "iplerin koptuğu" şeklinde haberler yapılmıştı.

'BİZE BİLGİ GELMEDİ'

Serdar Aziz'in menajeri, Fenerbahçe'den şu zamana kadar kendilerine hiçbir açıklama yapılmadığını belirterek, "Fenerbahçe kulübünden bize hiçbir bilgi gelmedi; dolayısıyla Serdar Aziz için çıkan haberlerin bizim için bir anlamı yok. Serdar Aziz çok iyi bir profesyoneldir ve hem sportif hem de psikolojik olarak her zaman çok dayanıklıdır; bu çıkan haberlerden asla etkilenmez." şeklinde konuştu.

'2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR'

29 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçe ile 2 sene daha kontratının olduğuna dikkat çeken milli futbolcunun menajeri, "Serdar Aziz'in Fenerbahçe ile sözleşmesi 2 yıl daha devam ediyor ve Serdar da teknik ekibin takdiri doğrultusunda hizmet vermeye devam edecek. Serdar, futbolun olası sürprizleri karşısında her zaman dayanıklıdır. Serdar, dün olduğu gibi bugün de yarın da Fenerbahçe'ye hizmet verecek." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal