Serdar Aziz’in Menajeri Haluk Canatar: Galatasaray, Oyuncum İçin Kulüp Bulmamı İstedi

Galatasaray'ın yolları ayırmaya hazırlandığı Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar, TRT Spor’da telefonla katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

28.12.2018-17:24 - (Son Güncelleme: 28.12.2018-17:35) Serdar Aziz’in Menajeri Haluk Canatar: Galatasaray, Oyuncum İçin Kulüp Bulmamı İstedi

Galatasaray’ın takımdan gönderilmesi yönünde karar aldığı deneyimli savunma oyuncusu Serdar Aziz’in menajeri Haluk Canatar, oyuncusunun ayrılık sürecine ilişkin konuştu.

Canatar, Galatasaray yönetiminin Serdar Aziz'le yollarını ayırma kararı aldığını ve bunu kendisine bildirdiğini ifade etti.

Serdar’ın Demir Grup Sivasspor maçı öncesinde mide rahatsızlığı geçirdiğinin altını çizen Canatar, 28 yaşındaki stoperin tatile çıkmasının anormal bir durum olmadığını kaydetti. İşte Canatar’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Galatasaray yönetimi Serdar konusunda beni aradı. Serdar'a kulüp bulmamı söyledi. Serdar bir mide rahatsızlığı geçirdi. Maç günü akşama kadar düzeleceğini düşündü. Akşam kendisine durumu yeniden soruldu ve rahatsızlığının sürdüğünü söyledi. Süreç bu şekilde gelişti. Serdar'ın tatile çıkması anormal bir durum değil ki. Kararı teknik heyetin tasarrufu olarak bana ilettiler. Biz de Serdar’ın transferi konusunda çalışmalara başladık."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal