Serdar Aziz'den Hakemlere Hakeret! Şerefsiz Köpekler!

Dün akşam deplasmanda Göztepe’yi 3-2 yenen Fenerbahçe’de Serdar Aziz’in hakaretleri ortalığı karıştırdı. Serdar’ın, 'Şerefsiz köpekler' şeklindeki çıkışını herkes duydu, şimdi ceza alıp almayacağı tartışılıyor.

19.10.2020-15:13 - (Son Güncelleme: 19.10.2020-15:49) Serdar Aziz'den Hakemlere Hakeret! Şerefsiz Köpekler!

Fenerbahçe'nin Göztepe'yi 3-2 yendiği maçta Sarı-Lacivertlilerin deneyimli savunmacısı Serdar Aziz'in yaptığı bir faul sonrası hakem Atilla Karaoğlan'a ‘Siz nasıl adamlarsınız, şerefsiz köpekler!' dediği duyuldu.

Süper Lig'de Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan maça hakem Atilla Karaoğlan'ın penaltı kararları damga vururken iki takımın futbolcuları da hakemin verdiği faul kararlarından memnun olmadı.

Maçların seyircisiz olarak oynanmasından dolayı futbolcular ile hakemler arasında diyaloglar televizyon yayınına direkt olarak yansımaya başladı.

TEPKİ EKRANLARA YANSIDI

Serdar Aziz'in hakem Atilla Karaoğlan'a olan mimikleri ve tepkisi de ekranlara yansıdı. Hakem Atilla Karaoğlan'ın Fenerbahçe ceza sahasının sol çaprazında verdiği faul pozisyonuna tepki gösteren Serder Aziz'in 'Siz nasıl adamlarsınız, şerefsiz köpekler' dediği duyuldu.

TFF’NİN TAVRI BEKLENİYOR

Sosyal medyada ise futbolseverler ikiye bölündü. Ekran başında bu hakaretlerin duyulmasına rağmen hakemin sahada herhangi bir yaptırım uygulamaması tartışılıyor. Serdar’ın sözlerine ise TFF’den nasıl bir yaptırım uygulayacağı merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal