Serdal Adalı: ''Mehmet Ekici, Beşiktaş'ın Kapısından Bile Geçemez''

Beşiktaş İkinci Başkanı Serdal Adalı, Fenerbahçeli futbolcuyu transfer edeceklerine yönelik iddialara sert bir cevap verdi.

30.08.2019-12:13 - (Son Güncelleme: 30.08.2019-12:09) Serdal Adalı: ''Mehmet Ekici, Beşiktaş'ın Kapısından Bile Geçemez''

Gündemde yer alan Mehmet Ekici Beşiktaş başkanı ile görüştü haberlerinden sonra siyah beyazlı kulüp resmi bir bildiri yayımladı. Sabah çıkan haberlere göre Mehmet Ekici'nin Beşiktaş'a geleceği konuşuluyordu. Hatta Fikret Orman ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği yazılan Mehmet Ekici Beşiktaş'la da anlaşma sağlamıştı.

Siyah beyazlı kulüp, resmi siteden yayımlanan bu bildiriyle transferi yalanladı.

"Bazı medya organları tarafından; Kulübümüzün Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcusu Mehmet Ekici ile ilgilendiği ve Başkanımız Fikret Orman ile Futbol Direktörümüz Ali Naibi’nin Mehmet Ekici ile görüştüğü şeklinde yayınlanan haberler, tamamıyla gerçek dışıdır.

SERDAL ADALI'DAN SERT SÖZLER

"Mehmet Ekici ile ilgili iddiaları takip ediyorum. Taraftarlarımız rahat olsun, biz kolej havasında yeni bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Ekici'nin geçen sene transfer zamanında Beşiktaş'a yaptıklarını herkes biliyor. Değil transferini yapmak, kulübün önünden bile geçemez" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal