Serdal Adalı kimdir? Serdal Adalı ne iş yapıyor? (Serdal Adalı şirketleri)

Beşiktaş'ta bir dönem yaptığı transferlerle adından söz ettiren Serdal Adalı,Kimdir? Serdal Adalı ne iş yapıyor? (Serdal Adalı şirketleri)İşte tüm merak edilenler haberimizde...

01.10.2018-15:15 - (Son Güncelleme: 01.10.2018-16:01) Serdal Adalı kimdir? Serdal Adalı ne iş yapıyor? (Serdal Adalı şirketleri)

Beşiktaş'ta bir dönem yaptığı transferlerle adından söz ettiren Serdal Adalı,Kimdir?  Serdal Adalı ne iş yapıyor? (Serdal Adalı şirketleri)İşte tüm merak edilenler haberimizde...

SERDAL ADALI KİMDİR?

Doğum Yeri : Adana/ Türkiye 
Doğum Tarihi : 1.1.1954 -

1964 yılı Adana doğumlu. 

İş adamı ve Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı olan Serdal Adalı 1984 yılında iş hayatına atıldı. 

Babasının rahatsızlığı dolayısıyla California Üniversitesi'ndeki lisans eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalan Adalı, ailesinin desteğiyle Adalı Holding'i kurdu. 

İnşaat, servis, lojistik, catering ve enerji alanlarında 6 bini aşkın çalışanıyla uluslararası alanda iş yapmaktadır. 

21 Eylül 2012 tarihinde Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu'nda yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu sonrası Türkiye Jokey Kulübü'nün 25. başkanı oldu. 

Adalı, evli ve iki çocuk babasıdır. 

SERDAL ADALININ SAHİBİ OLDUĞU ŞİRKETLER

Serdal Adalı'nın Amerika'da ve Türkiye'de birçok otel yatırımı bulunuyor. Bunun yanında restoran zinciri de bulunan Adalı grubu aynı zamanda Sheraton Adana'nın da sahibi durumunda. Adalı Holding, Serka İnşaat'ın da sahibi. Serdal Adalı'nın aynı zamanda çok sayıda yarış atı sahibi olduğu da biliniyor.

Serdal Adalı daha önce Beşiktaş'ta yöneticilik yapmıştı

Serdal Adalı daha önce Yıldırım Demirören'in başkan olduğu dönemde Beşiktaş'ta Asbaşkan olarak görev almıştı. Serdal Adalı o dönemde birçok yıldızı Beşiktaş'a kazandırmıştı.

 Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal