Sercan Yıldırım Kararını Verdi! Veda Ediyor

Bursaspor’la olan sözleşmesi 2019 yılında sona erecek Sercan Yıldırım, yeşil beyazlı takımdaki geleceği hakkında kararını verdi.

16.07.2018-16:42 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-16:40) Sercan Yıldırım Kararını Verdi! Veda Ediyor

Bursaspor'un Süper Lig’de şampiyonluk yaşadığı sezonda takımına büyük bir katkı sağlayan fakat daha sonra kariyerinde büyük bir düşüş yaşayan Sercan Yıldırım, yeşil beyazlı takıma veda etmeye hazırlanıyor.

Bursaspor'un altyapısından yetişen ve yeşil beyazlı takımla Süper Lig şampiyonluğu sevinci yaşayan Sercan Yıldırım ile yollar ayrılıyor. 2016-2017 sezonu başında Serdar Aziz'in Galatasaray'a transferinde takasla yeşil beyazlı kulübe dönen Sercan Yıldırım'ın kontratının kısa sürede feshedilmesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezon, sakatlığı sebebiyle resmi bir karşılaşmada forma giymeden geçiren 28 yaşındaki forvete, yeşil beyazlıların yeni teknik direktörü Samet Aybaba idmanlarda yer vermemişti.

2011-2012 sezonu başında yeşil beyazlı ekipten Galatasaray'a 3 milyon euro karşılığında transfer olan Sercan Yıldırım, sarı kırmızılı formayla 26 karşılaşmaya çıkarken beklentilerin altında kalmıştı. Sonraki sezonlarda Galatasaray tarafından sırasıyla Sivasspor, Şanlıurfaspor, Balıkesirspor ve 2 defa da Bursaspor'a kiralık olarak gönderilen tecrübeli forvet, son olarak 3 Haziran 2017'de, Bursaspor'un Trabzonspor ile deplasmanda oynadığı ve 2-1 kazanarak kümede kaldığı karşılaşmada forma giymişti.

28 yaşındaki santrfor, Bursaspor formasıyla toplamda 175 karşılaşmada mücadele ederken 38 gol attı ve 17 asist kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal