Şenol Güneş’ten Yabancı Sınırı Açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah beyazlı ekibin Nevzat Demir Tesisleri’nde basın toplantısı gerçekleştirdi.

11.09.2018-15:00 - (Son Güncelleme: 11.09.2018-15:27)

Beşiktaş’ın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında son günlerde gündemden düşmeyen yabancı sınırlaması hakkında açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş yabancı sınırlamasında 14 yabancı futbolcunun fazla olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

"Açıklamalarım o derece çok çarpıtılıyor ki... Yabancı hususu hiç yoktu ki orada gündemde. Herhalde tartışılacaktı ama benim üstümden tartışılmayı uygun gördüler. Hiç dahilim olmadığı meselenin benim üstümden konuşulması, bana değer verildiğini ifade eder.

Şartlar konulmuştu anımsarsınız. Bana hiç sorulmadı o bir tarafa. O günleri hatırlıyorum. Yaşlandım fakat hafızam yerinde. 14 neyin sayısı, birisinin doğum tarihi mi dedim. Yabancı hususunda suçlanacak biri değilim fakat suçlandığım için de rahatsız olacak değilim. Çünkü yanlış yapmadım. Socrates'i evinden almaya gittikleri zaman eşi, 'Kocamı haksız yere alıyorsunuz demiş. Socrates de 'Ya haklı yere alsalardı?' demiş. Yabancı sayısı hususunda suçlanacak adam ben değilim. Ben tartışmaya dahil olmadım. Yalnızca yabancı sayısının çok olduğunu ifade ettim."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal