Şenol Güneş'ten Rizespor Açıklamaları

Deplasmanda Çaykur Rizespor'u 7-2 yenen Beşiktaş'ın Teknik dinektörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

09.04.2019-12:26 - (Son Güncelleme: 09.04.2019-12:18) Şenol Güneş'ten Rizespor Açıklamaları

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 7-2 mağlup etmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. 66 yaşındaki çalıştırıcı, 'Biz bulduğumuz pozisyonları gol yapınca oyun koptu. Bizim için önemli bir üç puandı' dedi.

Başarılı bir takıma karşı oynadıklarını ve rakip takımın maça iyi bir başlangıç yaptığını dile getiren Şenol Güneş, 'Attığımız gol ve ikinci gol sonrası oyunun kontrolünü onlara verdik ama etkili ataklarının sayısı azdı. Defans arkası ve araya atılan toplarla etkili olmaya çalıştılar. Bizim çıktığımız ataklardaki isabetli şutlarımız hep golle sonuçlandı' ifadelerini kullandı.


Rizespor'un oyunun beğendiğini söyleyen teknik adam, 'Hücum yönü etkili, savunmada zaafları olacağını düşünüyordum. Attığımız gollerde bunu gördük. Kapandıklarında gol yemeyince etkili olabilirlerdi. Her tartışma yapılabilir. Sonuca bakarak Rizespor'u eleştirmek doğru değil. Bizim için de kazandığımız için her şey süt liman değil' şeklinde konuştu.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal