Şenol Güneş'ten Milli Takım ve Suat Serdar Açıklaması!

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk ve Fransa maçları öncesinde basın toplantısı düzenledi.

07.10.2019-14:58 - (Son Güncelleme: 07.10.2019-14:56)

EURO 2020 Elemeleri'nde Arnavutluk ve Fransa ile kaşrılaşacak olan Milli Takımımızda teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi. Deneyimli teknik adam Arnavutluk maçını kazanmaları halinde Fransa ile final maçına çıkacaklarını dile getirdi.

"ARNAVUTLUK MAÇI ÇOK ÖNEMLİ"

"Şu anda en önemli maçımız Arnavutluk maçı. Kazandığımızda Fransa ile final maçı oynayacağız. Grup birinciliği için gücümüzü test edeceğiz. Sadece kazanmayı düşünüyoruz. Bu maçların ardından İzlanda ve Andorra ile oynayacağımız maçları da kazanmak istiyoruz. Arnavutluk ve İzlanda maçlarını içeride kazanırsak kesin olarak gideceğimize inanıyoruz. Artılar, eksileriyle Arnavutluk maçı bizim için çok önemli."

"SUAT SERDAR'LA GÖRÜŞME YAPMIŞTIM"

"Suat Serdar ve babasıyla görüşmeler yapmıştım. Schalke'nin maçlarını sırf Suat için 3 kez izledim. Alınmasını istedik, evrakları bekledik ama göndermediler. Bu hafta içerisinde Almanya Milli Takımı'na davet edildiğini duyduk. Ona da saygı duyuyorum ama gizlemeye gerek yok. Açık açık söyleyebilirdi. Her Türk evladının bu takımda oynama şansı var ama tercihlerini yapmışlarsa açık açık söyleyebilirler."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal