Şenol Güneş'ten Malmö Maçı Öncesi Önemli Açıklamalar!

UEFA Avrupa Ligi I Grubu son haftasında yarın İsveç ekibi Malmö’yü konuk edecek Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

12.12.2018-16:17 - (Son Güncelleme: 12.12.2018-16:14) Şenol Güneş'ten Malmö Maçı Öncesi Önemli Açıklamalar!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın Malmö ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi I Grubu 6. hafta müsabakası öncesinde basın mensuplarının karşısına çıktı.

Deneyimli teknik adam, evlerinde oynayacakları müsabakadan galip ayrılarak son 32 takım arasında yer almak istediklerini belirtti.  

İşte Şenol Güneş’in basın toplantısından öne çıkanlar:

“Herkes zirvede yer almak ister, önemli olan oraya tutunarak başka zirvelere uzanmak. Bu yıl maalesef Avrupa'da 3 yenilgi aldık. Bu durum en çok beni üzmüştür. Kaybedilmemesi gereken takımlara mağlup olduk.

Her zaman yeni hedefler çizmeliyiz. Geride bıraktığımız sezon Şampiyonlar Ligi'ndeydik. Bu yıl maalesef UEFA Avrupa Ligi'ndeyiz. Turu geçersek yeni hedeflere odaklanacağız. Geçen yıl da Avrupa'da mücadele ederken ligde kayıplar yaşadık, bu yıl da yaşadık.

Avrupa'da mücadele ettiğiniz zaman ülkeyi temsilen en iyi sonuçları alıp en iyi şekilde temsil etmek gerekiyor. Beşiktaş'ın bunu en iyi biçimde yaptığını düşünüyorum. Bunun içinde olduğum için de gururluyum ancak bu 3 yenilgiyi de içime sindiremiyorum.

Eleştirilere daha iyi çalışarak yanıt vermek lazım. Para, şöhret bunlar geçici şeyler. Kalıcı olan karakteriniz ve davranışınızla sonuçları bütünleştirerek paylaşabilmektir.

Galatasaray da son anda UEFA'da yer alamayabilirdi. Daha önce alacağı sonuçlara göre üst tura da çıkabilirdi. Avrupa'da pek çok kulüp UEFA'ya katılabilmek adına coşkuyla çalışıyor. Futbolcuları sunabilmek adına Avrupa önemli. Yarın galip gelelim, kim çıkarsa çıksın oynarız, deneyimli bir takımız.

Rakibimiz bize oranla daha rahat durumda. Biz ise bir gün maça çıkıyoruz, etkisi bitmeden başka karşılaşma oynuyoruz. Dönem dönem bizim yarınki maçın konuşulmadığı yerler var. UEFA Avrupa Ligi normalleşiyor. Sert, agresif ve zor bir karşılaşma bizi bekliyor. Bu zorlukları aşmamız gerektiğinin farkındayım.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal