Şenol Güneş’ten Kartal’ın Eski Yıldızına Onay!

Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alan eski oyuncusu Manuel Fernandes için Şenol Güneş kararını verdi.

10.07.2018-14:45 - (Son Güncelleme: 10.07.2018-14:42) Şenol Güneş’ten Kartal’ın Eski Yıldızına Onay!

Tecrübeli teknik adam, siyah beyazlı yönetimin takımdan ayrılan Talisca’nın yerine kendisine önerdiği Manuel Fernandes için, "Çok yetenekli bir oyuncu, oyunu iki yönlü oynayabiliyor. Mutlaka katkı sağlar" raporu verdi.

Transferde 10 numara bölgesi için çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta yönetimin gündeme getirdiği Portekizli yıldız Manuel Fernandes'in transferine Şenol Güneş'ten onay çıktı.

Siyah beyazlı ekibin eski futbolcusunun Lokomotiv Moskova'daki karşılaşmalarını izlediğini beliren deneyimli teknik adam, "Fernandes iyi bir sezon geçirdi. Çok yetenekli bir futbolcu, oyunu iki yönlü oynayabiliyor. Bizim o bölgede daha çok ara pası, hücum pası üretebilecek isimlere ihtiyacımız var. Takıma mutlaka katkı sağlar, transfer ederseniz kesinlikle hayır demem" şeklinde görüş belirtti.

Güneş'in Portekizli yıldıza onay vermesiyle eli rahatlayan başkan Fikret Orman, Fernandes’in menajeriyle temaslarını sıklaştırdı. Takımıyla bir sezon daha kontratı bulunan 32 yaşındaki oyuncunun mali koşullarını değerlendirecek Fikret Orman'ın diğer alternatifleri de düşünerek son kararını vereceği bildirildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal