Şenol Güneş'ten EURO 2020 Ve Erteleme Açıklaması

Milli Takım Teknik Adamı Şenol Güneş, coronavirüsü nedeniyle EURO 2020'nin ertelenip ertelenmeyeceğine dair açıklamalarda bulundu.

14.03.2020-13:07 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-13:03) Şenol Güneş'ten EURO 2020 Ve Erteleme Açıklaması
Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva Tesisleri’nde Milli Eğitim Bakanlığı ile imza atılan protokol öncesi açıklamalarda  bulunan Şenol Güneş, EURO 2020’nin ertelenmesine karşı bütün ihtimallere hazır olduklarını aktardı.

En rahat biziz. Ülke olarak herkesten önce tedbir aldık” diye konuşan Güneş, “Bizim için fark eden bir şey yok. Her türlü senaryoya hazırız. UEFA’nın hafta içinde ülke federasyonları ile yapacağı toplantıyı bekleyip, onun sonuçlarını görmek lazım. Alınan her türlü karara da saygı duymak gerek” dedi.

‘Paniğe gerek yok’

Gelişmeleri hergün yakından takip etmek gerektiğini belirten Şenol Güneş, “Her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım ama paniğe de gerek yok. En rahat konumda olan biziz. Henüz milli takımı etkileyen herhangi olumsuz bir gelişme yaşamadık. Ülke olarak da tedbirlerimizi aldık. Ayrıca EURO2020’ye daha çok var. O zamana kadar çok başka gelişmeler olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullanarak konuşmasını tamamladı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal