Şenol Güneş'ten Coronavirüs Mesajı

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, coronavirüs salgınıyla mücadele etmek için bütün futbolseverlere ve vatandaşlara “evde kal” çağrısını gönderdi.

07.04.2020-08:35 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-08:18) Şenol Güneş'ten Coronavirüs Mesajı

Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, coronavirüsten salgınından kurtulmak için futbolseverlere ve bütün vatandaşlara ‘evde kalın’ çağrısı yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi sitesine açıklama yapan Güneş, kısaca şunları ifade etti: “Eminim sizler de benim gibi futbolu özlediniz. Ancak içinde bulunduğumuz durumda futbol önceliklerimiz arasında değil. Gün sağlığımızı düşünme zamanıdır. Hiçbir şey onun önüne geçemez. Eğer söz konusu olan tek bir bireyin hayatı bile olsa, bunun karşısında futbolun önemi ne olabilir ki. Mesajı yine futbol üzerinden verirsek, bu hastalıkla savaşımızda bireysel değil, takım oyunu oynamamız gereken bir döneme geçmiş bulunuyoruz.”

‘RİSKİ DÜŞÜRMEK İÇİN’

“Biz evimizde oynadığımız hiçbir maçı kaybetmedik, bu mücadelede de kazanan taraf yine biz olacağız. Bu salgın hastalığın zincirleme etkisini kesmek ve bulaşma riskini düşürmek için lütfen evlerimizde kalalım. Sağlığımızı koruyarak hem coronavirüs ile hem de mevcut rahatsızlıkları olan kişilerin hizmet taleplerine cevap vermeye çalışan hekimlerimize ve sağlık personeline de yardımcı oluyoruz.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal