Şenol Güneş'ten Çok Konuşulacak Falcao Açıklaması!

A Milli Futbol Takım teknik direktörü Şenol Güneş, Andorra ve Moldova ile oynanacak maçlar öncesi basına açıklamalarda bulundu.

02.09.2019-15:20 - (Son Güncelleme: 02.09.2019-15:17) Şenol Güneş'ten Çok Konuşulacak Falcao Açıklaması!

A Milli takım teknik direktörü Şenol Güneş, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

FALCAO'NUN GELMESİ BAŞARI

"Bu oyuncuları transfer etmek kolay değil. Tanıtım olarak da ülkeye katkısı var. Oyuncu olarak da kulübe katkıları olur. Bir süre sonra daha kötü bir şekilde ayrılık oluyor. Bir işe başlayıp bırakmak değil devam ettirmek gerekiyor. Falcao'nun gelmesi başarı tabi. Ama katkısı ne olur, göreceğiz. Bu değerleri aynı şekilde oyuncularımıza da vermemiz gerekiyor."

AVRUPA'NIN İSTEMEDİĞİ OYUNCULARI ALIYORUZ

"Aldığımız oyuncuları marka değerimizi düşürerek gönderiyoruz. Ekonomimizi ve ödemelerimizi düzenlemeliyiz. Biz Avrupa'nın yaptığı gibi genç yetenekli oyunculara yatırım yapmalıyız. Bizden Yusuf'u, Ozan'ı aldılar daha fazla paraya satmak için. Biz Avrupa'nın istemediği oyuncuları alıyoruz."

GALATASARAY, REAL MADRİD'İ VE PSG'Yİ YENEBİLİR

"Bunu sürekli hale getirmemek lazım. Real Madrid ve PSG'yi Galatasaray yenebilir ama bu yatırım ve bütçe gerçeğini değiştirmez. Onların futbola bakışı farklı. Burasını biraz yanlış işletiyoruz. Avrupa'nın dev kulüplerinden transfer yapıyoruz, onlarla mücadele etmeye çalışıyoruz. Milli Takım'ın ve kulüplerin yarışması lazım. Ekonomisi müsaitse böyle oyuncuların gelmesi gerekiyor. Biz de zevkle izleriz."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal