Şenol Güneş'ten Çıkan Haberlere Tepki

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı, 'Milli Dayanışma Kampanyası'na bağış yapan Şenol Güneş yazılan haberlere isyan etti.

03.04.2020-16:04 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-16:01) Şenol Güneş'ten Çıkan Haberlere Tepki

Coronavirüsü salgını dünyada hızla bulaşırken, ülkemizde de şiddetine gösterdi. Hastalığa karşı, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülük ettiği "Milli Dayanışma Kampanyası" gittikçe büyümekte. Kurumlarla birlikte hemen her taraftan insanlar da yardım kampanyasına bağış yapmakta.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, coronavirüsü ile savaş kapsamında yapılan yardım kampanyasına 1 milyon 923 bin lira bağışlamasının devamında A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş de kampanyaya 1 milyon liralık bağış yaptı.

"KEŞKE DUYULMASAYDI"

Türkiye'nin önde gelen teknik direktörlerinden birisi olan Şenol Güneş, gönderdiği yardımla alakalı sosyal medyada yazılanlardan rahatsız olduğunu belirtti.

Tecrübeli teknik direktör Güneş, "İnsanlar can derdine düşmüşken malın mülkün hesabı mı olur? Benim nereye ne verdiğim veya vermediğim kimi ilgilendirir? Elbette herkes böyle bir günde üstüne düşeni yapacak. Bizim kültürümüzde, 'sağ elin verdiğini sol elin bilmemesi' vardır. Açıkçası bunun ortaya çıkmasına üzüldüm" açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal