Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz ve Abdullah Avcı Açıklaması! ''Burak'a Kefil Olmam Hataydı''

Beşiktaş'ın eski çalıştırıcısı Şenol Güneş, siyah beyazlı kulüp hakkında açıklamalarda bulundu.

23.07.2019-09:53 - (Son Güncelleme: 23.07.2019-09:50) Şenol Güneş'ten Burak Yılmaz ve Abdullah Avcı Açıklaması! ''Burak'a Kefil Olmam Hataydı''

BURAK'A KEFİL OLMAM HATAYDI

"Beşiktaş'a alırken 'Burak Yılmaz'a kefilim' açıklamasını yaptım. Bu belki hataydı. Ancak kulüpte birinin bunu söylemesi gerekiyordu. Ben söyledim. Alındıktan sonra herkes sahiplendi. Burak'ın menfaatlerini çok bildiğini düşünmüyorum. Öyle olsa Çin'den gelmezdi. Eskişehir'den Trabzon'a gelirken de isteyerek geldi. Cebinden 50 bin TL'yi ödeyerek geldi. O zaman Trabzon'da Yattara vardı onu solda oynattım. Forvette ihtiyaç oldu, forvet oynadı. Burak gibi oyuncular önce duvar örer ama söylediğinizi yapabildiğini görünce, size de kendine de güveni artar."

AVCI MEVCUTLAR İÇİNDE BEŞİKTAŞ İÇİN EN İYİSİYDİ

"Abdullah Avcı, Beşiktaş için mevcutlar içindeki en iyi seçimdi. Yönetimi tanıyor, ekibi tanıyor, futbolcuları tanıyor. Beni de tanıyor. Bu nedenle en az sorunu yaşayacak teknik direktördü. Fenerbahçe'nin yeni transferi Vedat Muriqi iyi golcü. Topla alışverişi iyi. Büyük takımlarda kapalı savunmalara karşı nasıl oynayacak bilemiyoruz. Şimdi bir stoper onu markaj altına alır da etkisiz olursa, bu onun kötü olduğu anlamına mı gelir?" açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal