Şenol Güneş’ten Beşiktaş Kampında Flaş Açıklamalar

Sezonun ikinci devresinin hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

11.01.2019-15:50 - (Son Güncelleme: 11.01.2019-15:49) Şenol Güneş’ten Beşiktaş Kampında Flaş Açıklamalar

Spor Toto Süper Lig’in 2. yarısı için çalışmalarını Antalya da devam eden Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş birbirinden önemli açıklamalar yaptı.

Burak Yılmaz transferine değinen Şenol Güneş; Burak Yılmaz, futbolu çok seviyor, futbol için yanıp tutuşuyor. Ait olduğu yere de saygı duyup işini yapıyor. Arkadaşlarıyla ilişkileri çok iyiydi. Eskişehir'den Trabzon'a gelirken fedakarlık yaptı. Burak yeteneğiyle dünya çapında bir oyuncu. Hatalarından dolayı eleştirilere saygı duyuyorum. Herkesin hataları vardır. Ben Burak'ın burada olmasından mutluluk duyuyorum. Türkiye'de iki forvet derseniz, Burak ve Cenk derim. Aksini söyleyeni ise dinlemek isterim. Ben Burak'ın Beşiktaş'ın camiasına da takımına da uygun bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. Burak, Beşiktaşlı olduğunu da söylüyor. Başka yerlerde de bunu söyledi. Beşiktaş'ın alabildiği en iyi golcü Burak’tı. O dönem penaltıydı, değildi her şey söylenebilir.

 Sabır gerekli. Ben Burak Yılmaz'ın Beşiktaş camiasına layık olacağını düşünüyorum. Hiçbir şeyden etkilenmeden takımının sonucuna katkı yapacak. Türlü eleştiriler var biz de zaman zaman katılıyoruz. Artık olmayacaktır. Ben kendim adıma kimseye kefil olmam kolay kolay ama Burak Yılmaz'a kefil olurum.” ifadelerini kullandı.

Tolgay Arslan’ın durumuna da değinen Şenol Güneş; “Tolgay bizim için önemli oyuncu. Bana göre Türkiye'nin iyi oyuncularından. Ama oynamadığı zaman negatif enerji yayıyor. Madem gitmek istiyorsan git dedim. Ama sonra yine gelip hak etti oynadı. Sıradan bir oyuncu değil.” açıklamalarında bulundu.

Beşiktaş yönetimi tarafından sunulan yeni sözleşme hakkında da açıklamalarda bulunan Şenol Güneş; “ Beşiktaş'ta mutluyum. Sezon sonu mukavelem bitiyor. Şu an bir şey yok, eğer isteniyorsa konuşuruz, değerlendiririz.” dedi

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal