Şenol Güneş'ten Açıklama! Kendimizi Kandırmayalım

Dev maç sonunda basının karşısına geçen Güneş, "kendimizi kandırmayalım tur şansımız artık kalmadı, lige odaklanacağız" açıklamasında bulundu.

21.02.2018-11:58 - (Son Güncelleme: 21.02.2018-11:55) Şenol Güneş'ten Açıklama! Kendimizi Kandırmayalım

Bayern Münih karşısında alınan ağır yenilgi hakkında konuşan Şenol Güneş, eksik kalmalarının planlarını bozduğunu ifade etti.

10 KİŞİ KALINCA KONTROLÜ ONLARA DEVRETTİK

Şenol Güneş, "Bugüne dek oynadığımız maçlarla hak ederek buralara geldik. Fakat bugün iyi oynamadık. Rakip zaten 11'e 11 iken de üstündü, 10 kişi kalınca kontrolü onlara verdik." diyrek devam etti.

"KENDİMİZİ AVUTMAYA GEREK YOK"

Hakem Ovidiu Hategan'ın Bayern Münih lehine daha fazla karar verdiği yönünde bir soru üzerine Şenol Güneş, "Hakemle alakalı diyecek bir şeyimiz yok. Hücuma kalkarken gücümüz yetmedi. İlk devre Vagner Love'ın pozisyonu vardı. İkinci devrede olan pozisyonları söylemiyorum çünkü oyun kopmuştu. Başka bahaneler bularak kendimizi avutmaya gerek yok." şeklinde yorumda bulundu.

LİGE ODAKLANILACAK...

Şenol Güneş, "Lig ayrı bir kulvar, Şampiyonlar Ligi ayrı kulvar. Şampiyonlar Ligi bu işin en üst seviyesi. Şu andan itibaren lige odaklanacağız." diyerek açıklamalarını bitirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal