Şenol Güneş'ten Avcı'ya Sert Sözler! ''Abdullah Avcı Bunalımda''

Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi. Deneyimli teknik adam Arnavutluk maçını kazanmaları halinde Fransa ile final maçına çıkacaklarını dile getirdi.

07.10.2019-15:02 - (Son Güncelleme: 07.10.2019-15:05)

A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş Arnavutluk ve Fransa maçları öncesi basın toplantısı düzenledi. Ay Yıldızlı takım 11 Ekim'de İstanbul'da Arnavutluk ile 14 Ekim'de ise deplasmanda Fransa ile karşılaşacak.

"HAYALLERİMİZ VE HEDEFLERİMİZ VAR"

"Dorukhan'a geçmiş olsun diliyorum. Kötü ve şanssız bir sakatlık geçirdi. Kadromuzda şu anda 26 oyuncumuz var. Kampımız bu şekilde başlayacak. Hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Cuma günü taraftarlarımızla bütünleşerek iyi bir futbol oynayarak galibiyet alacağımıza inanıyorum."

"MİLLİ TAKIM'A POZİTİF BİR BAKIŞ VAR"

"Konya'da, Eskişehir'de, Antalya'da veya Türkiye'nin neresinde olursanız olun Milli Takım'a hep pozitif bir bakış var. Belçi sadece bir stadı Milli Takım için kullanmak gerekiyor. Biz hem Anadolu'ya yakın olmak hem de İstanbul'da oynamak istiyoruz. Daha önce hatalar yapıldı. Bu takım tüm Türkiye'nin takımı. Sahadaki oyuncular da gönülden bu takımın parçası. Askerlik gibi gönüllü bir iş yapıyorlar."

"ABDULLAH AVCI BENİM ÖĞRENCİMDİR"

"Abdullah Avcı'nın ifadeleri bana karşı söylenmiş sözler değildi. Bulunduğu durum itibariyle doğaçlama bir konuşmaydı.Kendisi şu an bunalımda. Moral bozukluğu içerisinde söylenmişti. Benim öğrencimdir, saygısızlık yapacağını sanmıyorum. Yüzünün her zaman gülmesini isterim. Hocalarımızın duygu kırılmalarında kendilerine yardımcı oluruz. 3-5 maçlık kötü gidişatta ismim kullanılacaksa kullanılabilir."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal