Şenol Güneş Trabzon’da!

Beşiktaş’ın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, Trabzon'da bir iş yerinin açılış törenine katıldı.

08.10.2018-16:26 - (Son Güncelleme: 08.10.2018-16:23) Şenol Güneş Trabzon’da!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzon’da yeni bir işletmenin açılış töreninde yer aldı.

Açılışa deneyimli teknik adamın dışında, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Hekimoğlu Trabzon Kulübü Başkanı Celil Hekimoğlu ile spor, sanat ve iş dünyasının bilinen simaları da katıldı.

İşletmenin açılış kurdelesini kesenler arasında bulunan Şenol Güneş, açılışta yaptığı konuşmada, "Tarihe dönüp baktığımızda bu tarz yerlere kentin ne denli gereksinim duyduğunu çocukluğumdan hatırlıyorum. Gelişmişliğin bize kattığı durumlara bakıldığında bu tür mekanlar önemli." ifadelerini kullandı.

Güneş, söz konusu mekanların yalnızca kahve içmek adına değil aynı zamanda beraber olmak adına da gerekli olduğunu vurgularken, "Yeni dünyalar kurabilmek adına ortak alanlardır. İnşallah sevgi ve saygı içinde bu işletmeyi kullanırız. Kentimizin güzellikleri çok fazla. İnsanları da çok iyi. Yeter ki birlik olarak kavgaları bir tarafa bırakalım. Burası da buna bir vesile olacaktır. Trabzon'u dışarıya tanıtmak gerek. Umarım bu hem sporda hem ekonomide hem de diğer alanlarda gerçekleşir." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal