Şenol Güneş Taburcu Edildi!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında dün oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde başına gelen cisim nedeniyle yaralanan ve hastaneye kaldırılan Şenol Güneş sabah saatlerinde taburcu edildi.

20.04.2018-09:33 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-09:34) Şenol Güneş Taburcu Edildi!
Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın karşı karşıya geldiği mücadelede yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilmişti.

Yaşanan olaylarda tribünlerden atılan yabancı maddenin başına isabet etmesi sonucu yaralanarak başına 5 dikiş atılan ve ardından hastaneye kaldırılan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş taburcu edildi.

57. DAKİKADA ORTALIK KARIŞMIŞTI

Karşılaşmanın 57. dakikası oynanırken yaşanan olayların ardından Şenol Güneş soyunma odasına gitmiş ve başına 5 dikiş atılmıştı. Kulübenin önünde başına isabet eden yabancı madde sonrası yere yığılan tecrübeli teknik adamın soyunma odası koridorlarına girerken üzerine gelen bir cisim sonrası bir kez daha yerde kaldığı bildirildi. Başına 5 dikiş atılan Güneş hastaneye kaldırılmıştı.

Hastaneden alınan bilgiler doğrultusunda deneyimli futbol adamının durumunun iyi olduğu ve sabah saatlerinde hastaneden taburcu edildiği öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal