Şenol Güneş Olaylı Derbi Hakkında İlk Kez Konuştu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün oynanan ve yaşanan olaylar nedeniyle yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ardından ilk kez konuştu.

20.04.2018-14:10 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-14:16) Şenol Güneş Olaylı Derbi Hakkında İlk Kez Konuştu!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe’nin Beşiktaş’ı konuk ettiği mücadelede kendisine atılan bir cisim sonucu yaralanan ve hastaneye kaldırılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş çok önemli açıklamalarda bulundu.

Dün akşam yaşanan olayların artık bir milat olması gerektiğini ifade eden Şenol Güneş, "Olanlar bana ve bize değil, Türk futboluna... Geçmişteki taşları bir kenara bırakmamız lazım. Trabzonspor'a şöyle olmuş, Fenerbahçe böyleymiş; Beşiktaş ve Galatasaray bunu yapmış gibi sözlerin artık geride kalması lazım" ifadesini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve yarım kalan karşılaşmanın başrolünde, yaralanan, dikiş atılan, hastaneye kaldırılan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş vardı. Deneyimli teknik adam ilk kez Kadıköy'de yaşananları ve duygularını anlattı.

Milliyet'ten Tayfun Bayındır'a konuşan tecrübeli teknik direktör; "Her şey güzel başlamıştı" ifadesiyle, karşılaşmanın ilk dakikalarını özetledi ve "Saha, zemin her şey yolundaydı. Ancak ne olduysa, korner köşelerinde olaylar başladı. Yaralandığım esas olayda, Tolga'yı almak için yanına gittiğim anda kendimi birden yerde buldum. Zaten yaşananlar önemli değil artık... Mutlaka hızlı bir çözüm bulunması gerekiyor." yorumunda bulundu.

Güneş, konuşmasına şöyle devam etti: "Bu bir milat olmalı... Benim Malatya ile maçım var. Beşiktaş taraftarı sahaya bir kağıt dahi atsa futbolcularımı 'Oynamıyorum' diyerek kenara gelmeliyiz. Geçmişteki taşları bir kenara bırakmamız lazım. Trabzonspor'a şöyle olmuş, Fenerbahçe böyleymiş, Beşiktaş ve Galatasaray bunu yapmış gibi sözlerin artık geride kalması lazım... Olanlar bana ve bize değil, Türk futboluna... Medyası, antrenörü, oyuncusu, futbolun bütün aktörleri bir araya gelip, ivedilikle bu soruna çare bulmamız lazım. Canım değil ama içim acıyor."

Son Dakika Spor Haberleri
için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal