Şenol Güneş İzlanda Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş İzlanda maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

11.11.2019-15:01 - (Son Güncelleme: 11.11.2019-15:02)

Türkiye EURO 2020 eleme maçları H grubunda İzlanda ile Türk Telekom Stadyumunda karşı karşıya gelecek.

Deneyimli teknik adam maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Hedefin kalan 2 maçta 6 puan olduğunu belirten Şenol Güneş, "Yarışta ilk günden beri oldukça mesafe katettik. Son düzlüğe geldik, son adımı da iyi atmak istiyoruz. Anadolu'da başlayan bu yarışı, İstanbul'da bitirip Avrupa'ya gitmek istiyoruz. Hedefimiz iki maçta 6 puan. Burada alacağımız bir beraberlik de gruptan çıkmamızı garantileyecek. En kötü ihtimalle beraberlik bile bizim için iyi bir sonuç, hedefimiz Avrupa Şampiyonası'na gitmek olduğu için. Maçtan bir gün önce İstanbul'a gelecekler, şu anda Antalya'da kamptalar. Beş oyuncumuz Avrupa'dan geliyor bugün. Ümit takımda olan Altay Bayındır'ı bizimle birlikte idmanda görmek istiyoruz.

Perşembe günü birlikte, daha önce başardığımız, aldığımız iyi sonuçlarla Türkiye'yi mutlu ettiğimiz gibi yine mutlu etmek istiyoruz. Herkesin duasını bekliyoruz. Maçın sonunda mutlu olarak ayrılmak istiyoruz.

Kulüplerimiz de oyuncularımız da hep bizim. Biz de onları temsil ederek yarışıyoruz. Türk oyuncularla Avrupa'da yarışıyoruz. Kulübümüzün beklenenin dışında sonuçlar alması hepimizi üzer, üzüyor da. İnşallah Avrupa Şampiyonası'na katıldıktan sonra o tecrübe ile Dünya Kupası'na da katılırız." açıklamasında bulundu.

Hedefin gruptan çıkmak olduğunu belirten Şenol Güneş, "Oynadığımız tüm maçların tamamından daha temkinli olmamız gerekiyor. Futbol sürprizlere açık bir oyun. Rakibimiz bize karşı bilinçli ve savaşçı olarak çıkacaktır. Maç bittiği zaman rahatlık olur. Öncesinde olmaz. Rakibimizi yenerek gruptan çıkmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu'nun Milli Takımla birlikte olacağını belirten Şenol Güneş, "Kampa ilk gelen isim Emre Belözoğlu oldu. Sakatlığı sürüyor ama kampta kalacak ve arkadaşlarıyla birlikte olacak. Yeni gelen oyuncularla futbolda büyük bir pazar olacağımızı düşünüyorum. Avrupa'da oynayan futbolcularımızın gelecek nesillere örnek olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal