Şenol Güneş: Gitmem Gerektiğini Son 3 Gün Hissettim

Beşiktaş'ın başında son maçını yapan teknik direktör Şenol Güneş, görevini mutlu bir şekilde bıraktığını belirtti

25.05.2019-12:17 - (Son Güncelleme: 25.05.2019-12:07)

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup ettiği maçtan sonra gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalar yapan Şenol Güneş, "Sezona galibiyetle başladık, galibiyetle tamamladık. İlk geldiğimde de kazanmıştık. İyi, kötü günlerimiz var. Büyük hikayelerimiz var. Güzel ve çirkin tarafı var. Burada olduğum için çok mutlu ve gururluyum." ifadesinde bulundu.

Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Güneş, "Her gün sokakta sıcak karşılayan, koşullar ne olursa olsun destek veren Beşiktaş'ın sembolü ve gururu olan taraftarlara teşekkür ediyorum." sözlerini kullandı.

"Veda demeyelim de ayrı kalmayı yaşıyorum." şeklinde konuşan Güneş, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Ayrılık kelimelerle tarif edilemez. Duyguların son noktası bu. Bu duygularımı korumaya çalışan biriyim. Üzgünüm ve yorgunum. Son 3 günde yaşadıklarım bana ağır geldi. Gitmem gerektiğini son 3 günde hissettim. Yeni hoca için odaların boşaltılması gerekiyordu. Milli takım kadrosunu açıklamam lazımdı. Buradan koptuğumu düşündüm."

'KALBİM ONLARLA BİRLİKTE'  

Başarısızlıklara ilişkin öz eleştiride bulunan Güneş, "Daha güçlü olabilmeliydim. Mazeretler aramaktanda 'hoşçakal' demeye çalışıyorum. Fakat kalbim onlarla. Beşiktaş'ın daha güzel günlerini görmek istiyorum. İnşallah hem oyuncular hem taraftarlar daha büyük katkı yapar. Taraftarların bana olan sevgisini hiçbir para karşılayamaz. Gönül verirsen alınır. Bu çok güzel değer. Hayatım boyunca onu taşıyacağım. Gönül isterdi ki şampiyon olarak ayrılsaydık. Olmadı, üzgünüm." şeklinde konuştu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal