Şenol Güneş Dev Teklifi Reddetti!

Katar Ligi ekiplerinden Al Sadd'ın Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş’e yıllık 8 milyon euroluk teklifte bulunduğu ancak başarılı teknik adamın bu teklifi reddettiği öğrenildi.

11.04.2018-13:05 - (Son Güncelleme: 11.04.2018-12:43) Şenol Güneş Dev Teklifi Reddetti!

2015-2016 sezonunda Beşiktaş’ın teknik direktörü olan ve takımı çalıştırdığı 2 sezonda da şampiyonluk yaşayan Güneş, siyah beyazlı ekiple üst üste 3. şampiyonluğun mücadelesini verirken sadece Türkiye’de değil dünyada da büyük ilgi görüyor.

Kariyerinde bir dönem Güney Kore'de de teknik direktörlük görevi yapan Güneş’e bu kez Katar ekipleri talip oldu. Katar Yıldızlar Ligi'nde 2. sırada yer alan Al Sadd kulübü idarecileri, deneyimli teknik adam için yıllık 8 milyon Euro’yu gözden çıkartırken transfer konusunda da kendisine sınırsız transfer imkanı sundu. Güneş’i takımın başında görmeyi çok isteyen Al Sadd'lı yöneticiler, menajerler aracılığıyla tekliflerini sundu.

Beşiktaş’la 1 yıl daha kontratı bulunan tecrübeli teknik adam, siyah beyazlı ekipte hedefleri olduğunu ifade ederek teklifi reddetti. Güneş, bu sezon başarılı bir performans gösteren takımıyla sözleşmesini tamamlamak istediğini belirtti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal