Şenol Güneş Dev Maçı Yorumladı! Mucizeyi Gerçekleştirmek İstiyoruz

Beşiktaş'ın teknik patronu Güneş, Şampiyonlar Ligi maçını değerlendirdi.

20.02.2018-13:59 - (Son Güncelleme: 20.02.2018-13:56) Şenol Güneş Dev Maçı Yorumladı! Mucizeyi Gerçekleştirmek İstiyoruz

Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden Beşiktaş, yarın (Salı) akşam Almanya'da Bayern Münih ile mücadele edecek. Türkiye saati ile 22:45'te başlayacak olan dev mücadele evvelinde Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş iddialı yorumlarda bulundu.

KORKMUYORUZ

"Ben hiçbir takımdan korkmam. Herkesin yorumuna saygı duyuyorum. Ben hiçbir ekipten korkmam. Herkesin yorumuna saygı duyuyorum. Bayern Münih'e karşı kendi oyunumuzu oynayacağız. Rakibimiz evet güçlü. Onların da bizim de dönemimiz önemli. Grupta sürekli kendi oyunumuzu oynamayı denedik. Bayern maçında da aynı şeyi deneyeceğiz. Monaco’nun da iyi oyuncuları vardı. Ama biz günümüzdeydik." şeklinde konuşarak ekledi.

MUCİZEYİ GERÇEĞE ÇEVİRMEK İSTİYORUZ

"Tarihi bir kulüp var karşımızda. Futbol her türlü sonuca açık. Biz sürpriz varsa, mucize varsa, onu da yapmak istiyoruz. Kendi gücümüzü de görmek adına bir test maçı olacağını düşünüyorum. " diyerek açıklamasını bitirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal