Şenol Güneş Derbide Ona Güveniyor!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yarın oynanacak Galatasaray derbisinde en büyük kozu son haftaların formda ismi Anderson Talisca olacak.

28.04.2018-09:53 - (Son Güncelleme: 28.04.2018-09:28) Şenol Güneş Derbide Ona Güveniyor!

Siyah beyazlı ekipte tüm dikkatler, yarın akşam deplasmanda karşılaşacakları Galatasaray derbisine çevrildi.

Beşiktaş’ın tecrübeli teknik adamı Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig’de şamiyonluk yolundaki en kritik karşılaşma olan Galatasaray derbisi planını belirledi.

Deneyimli futbol adamı, yarın sarı kırmızılılarla oynanacak mücadelede takımın formda ismi Anderson Talisca’ya güveniyor.

GÜNEŞ’İN EN BÜYÜK KOZU

Sezonun ikinci devresinde 10 golle Beşiktaş'a kritik puanlar kazandıran Talisca, Galatasaray'a karşı Beşiktaş'ın yine en büyük silahı durumunda...  Siyah beyazlı ekibin teknik patronu Güneş, Brezilyalı yıldızın uzak mesafeden attığı şutlara ve ceza sahasındaki bitiriciliğine güveniyor.

Beşiktaş’ın en formda Talisca, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında adete kanatlandı. Oynadığı 13 karşılaşmada 10 kez gol sevinci yaşayan Sambacı, Galatasaray derbisini sabırsızlıkla bekliyor. İdmanların ardından ekstra sahada kalıp frikik çalışmaları gerçekleştiren yıldız oyuncu, Cimbom deplasmanında da golle buluşmak istiyor.

Şenol Güneş, mesafe tanımadan attığı şutlarına güvendiği öğrencisine, derbide sık sık kaleyi yoklaması talimatını verdi. Birçok karşılaşmada yan toplarda sürpriz biçimde ceza sahasına girerek kafayla ağları sarsan Talisca, pazar günü Kara Kartal'ın en büyük hücum silahı olacak. Talisca ile birlikte ön bölgede, kanatlardan Quaresma ile Babel de ileri uçta forma giyecek Negredo’yu destekleyecek.

13 GOL 4 ASİSTLE OYNUYOR

Derbide sarı kırmızılı takım karşısına çıkacak Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Anderson Talisca, bu sezon takımının en golcü futbolcusu olarak göze çarpıyor. Bu sezon özellikle ligin ikinci devresinde müthiş bir performans gösteren Talisca, rakip fileleri 13 kez sarsmayı başardı.

Ligin ilk devresinde yalnızca 3 kez gol sevinci yaşayan Brezilyalı yıldız, ikinci yarıda ise 10 gol attı; bunun dışında 4 de asit kaydetti. Toplamda ligde 17 gole direkt katkı sağladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal