Şenol Güneş: Bir Futbol Adamı Olarak Ülkemizde Gelinen Noktayı Çok Önemsiyorum

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

13.01.2020-17:52 - (Son Güncelleme: 13.01.2020-17:47) Şenol Güneş: Bir Futbol Adamı Olarak Ülkemizde Gelinen Noktayı Çok Önemsiyorum

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Teknik Direktörü Şenol Güneş ise futbolda sorunların ortak bir paydada olduğunun altını çizerek,

"Sadece spor ve futbol için değil Türkiye'nin genel konuları için de birlikteyiz. Çünkü çocuklarımızı, geleceğimizi ilgilendiren konular da burada konuşulmaya başlandı."

Çalıştaydaki konuşmacıların aynı ifadelerde bulunduğunu, ülke futbolunu, gençlerin ve çocukların daha iyi bir noktaya gelmesi için neler yapılabilir gerektiğini söyleyen Güneş, şunları ifade etti:

"Burada Spor Bakanlığı'mıza, Federasyon'umuza, spor kulüplerine çok iş düşüyor. Özellikle bizlere çok iş düşüyor. Ben bir futbol adamı olarak ülkemizde gelinen noktayı çok önemsiyorum. Artık doğaçlama yaptığımız işleri büyük belli plan, proje içerisinde akıl koyarak, vizyon koyarak yapmak durumundayız. Evet yine aklımda sorular ve sorunlar var ama çözümlerin de olabileceğini düşünüyorum. Dinlediğimizde de onu görüyoruz, çok güzel projeler var tabii sabra ve çalışmaya ihtiyaç var. Umarım ki bu başlangıç sürdürülebilir hale getirilir. O zaman da bu işler çözümlenir” açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal