Şenol Güneş: Arda’yı Hep Birlikte Yok Ettik

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, şu an Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan hakkında, "Bir zamanlar dünya markası Arda Turan önemli bir oyuncu. Arda'yı hep birlikte yok ettik" değerlendirmesinde bulundu.

21.11.2019-15:56 - (Son Güncelleme: 21.11.2019-16:50)

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Uluslararası Futbol Ekonomik Forumu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Güneş, Milli Takım'ın son durumu, 2022 Dünya Kupası ve Arda Turan hakkında konuştu.

Şenol Güneş'in sözlerinden öne çıkanlar şu şekilde:

"A Milli Takım'ın başarısı hepimizin başarısıdır. Başarı için adam aranıyor. Hep birlikte başardık. Sayın Lucescu'ya teşekkür ediyorum. Belki etmeyenler vardır. Bana paracı diyenler ülkeyi soyuyorlar! Türk insanına imkan ve zaman verirseniz her şeyi başarır."

"Arda'yı Hep Birlikte Yok Ettik"

Milli Takım ile Dünya Kupası'na katılım hakkında konuşan Güneş, "Bizim asıl hedefimiz 2022 Dünya Kupası'na katılmak, oradaki finallere gitmek.

Bir zamanlar dünya markası Arda Turan önemli bir oyuncu. Arda'yı hep birlikte yok ettik. 10-15 yılda ürettiğimizi 1-2 yılda tükettik. Ürettiğimizi tüketmeyelim. Her düştüğümüzde tekrar büyüme bilgisi beni bugünlere getirdi" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal