Şenol Güneş, Andorra Maçını Hatırlattı!

EURO 2020 elemelerinde bu akşam Arnavutluk ile çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak olan A Milli Takım’da teknik direktör Şenol Güneş taktik antrenmanda öğrencilerine son uyarılarını yaptı ve galibiyet adına isteklerini sıraladı.

11.10.2019-14:13 - (Son Güncelleme: 11.10.2019-14:08)

Arnavutluk’un son maçında İzlanda’yı üstün bir futbolla 4-2 yendiğini hatırlatan tecrübeli teknik adam, rakiplerinin mücadele gücü yüksek, dirençli bir ekip olduğunu ve grupta dengeleri değiştirecek güce sahip olduğunun altını çizdi.

BEKLERDEN YARDIM İSTİYOR..

Orta sahada oyun kontrolünün mutlaka kendilerinde olması gerektiğini vurgulayan Güneş, takımından toplu hücum ve toplu savunma yapmasını istedi. ‘YARDIMLAŞIN’ Tecrübeli teknik adam Ozan ve Hakan’ın savunmada beklere yardım etmesini, bekler Umut ve Zeki’nin de hücumda önlerindeki kanatlara takviye yapmalarını istedi.

ÇİFT FORVETLE SAHADAYIZ

Güneş bu akşam forvette Cenk ve Burak’a şans verecek. 89. dakikada kazanılan Andorra maçında olduğu büyük stres yaşanmamasını amaçlayan Güneş’in iki golcü ismi birlikte kullanmasının nedeni erken gol bulup, oyunun kontrolünü tamamen ele geçirmek. Güneş öğrencilerine, Arnavutluk’u yenmeleri durumunda Euro 2020 yolunda önemli bir adım atacaklarının altını çizdi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal