Şenol Güneş Açıkladı! Genk Maçında Yoklar

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri’nde ortak basın toplantısı gerçekleştirdi.

24.10.2018-15:50 - (Son Güncelleme: 24.10.2018-15:47) Şenol Güneş Açıkladı! Genk Maçında Yoklar

Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçen Teknik Direktör Şenol Güneş, son günlerde medyada yer alan haberlere nokta koyarken, siyah beyazlı ekibin UEFA Avrupa Ligi’nde Genk ile oynayacağı maç öncesi de değerlendirmelerde bulundu.  

Siyah beyazlıların deneyimli teknik direktörü Şenol Güneş’in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Beşiktaş'ta olmaktan dolayı mutluyum, başkan da benim burada bulunmamdan mutlu. Eğer bir problem olursa oturur konuşuruz ancak böyle bir gündem yok. Yardımcı hocalara ilişkin hiçbir problemim yok. Ben buraya çakılı kalmayacağım, yaşım belli, böyle durumlarda kararı yönetimler verir. Bunlar bizi karıştırmak için yapılan şeyler. Beni para konusu üzerinden eleştirenlere önerim, aldıkları paraları devlete hibe etsinler, ben de Beşiktaş'tan bu sene kazanacağım tüm ücreti hibe edip, Beşiktaş'ta kalmayı sürdüreceğim. Madem televizyondaki yorumcular krizi bu denli düşünüyor, kazandıkları paraları kurumlarından almasınlar devlete bağışlasınlar. Ben de 1 sezonluk ücretimi bağışlayacağım. Ben Beşiktaş'ta mutluyum diyorum.

“Pepe, Babel, Ljajic, Güven, Atiba Yarın Yok”

Genk, grubun en iyi ekiplerinden. Avrupa'da bugünün sistemyle en iyi oynayan takımlarından biri. Her takımın üç puanı söz konusu grupta, burada ve oradaki iki karşılaşma çok önemli. Takım halinde savaşırsak en iyi sonucu alacağımızı düşünüyoruz. Pepe, Babel, Ljajic, Güven, Atiba yarın olmayacaklar. Güven ve Atiba zaten UEFA listesinde yoklar. Diğer futbolcuların durumlarına bugün idmanda bakacağız. İlk kayıp maçımızda (Malmö) güven kaybettik, galip geleceğimiz bir karşılaşmaydı. Ligde kaybedilen 12 puana baktığımız zaman her karşılaşmayı kazanabileceğimiz yapıda ve güçte olduğumuzu düşünüyoruz. Baktığımızda değişik bir format gördük, bazen ilk devre bazen ikinci devre kötü oynadık. Bu problemler hep bizi etkiledi. Herkes adına konuşuyorum, sahaya çıkınca en iyi performans gösterilmeli. Geç transfer, hazırlık dönemini iyi geçirmeme, milli takım gibi sebeplerden ötürü dalgalanmalar olacaktır. Takım bütünlüğü tartışılıyor ancak futbolcularımız bireysel olarak performanslarının altında.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal