Şenol Güneş: 2 Puan Kaybettiğimiz İçin Üzgünüz

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe deplasmanından 1-1 eşitlikle ayrılan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti.

25.09.2018-10:27 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-10:22) Şenol Güneş: 2 Puan Kaybettiğimiz İçin Üzgünüz

Spor Toto Süper Lig’de 6. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

Güneş, derbide 2 puan kaybettiklerini vurgularken, statta ise herhangi bir olumsuz durum yaşamadığını söyledi.

Derbi ortamına ilişkin konuşarak sözlerine başlayan Şenol Güneş, "İlk olarak karşılaşmanın genel isteklerine oyuncular iyi yanıt verdi. Yönetimi de iyi ağırladılar ve bizde de herhangi bir olumsuz durum olmadı. Bu karşılaşmada, daha önceki müsabakalarda gerginlik çıkarmaya çalışanların da önüne geçildi. Olumsuz bi durum olmadan karşılaşmayı bitirdik. Bunu söylemek zorundayım. Bir önceki maçta yaşanan küfürlere ilişkin oluşturulmak istenilen tablo çok yanlış. Tasvip etmem mümkün değil. Aklıselim insanların inanmayacağı bir tablo. Bizim stadımızda da, burada da olmasını istemiyoruz. Kitleleri camiayı karalayacak biçimde yönlendirmenin kimseye bir yararı yok" değerlendirmesinde bulundu.

Karşılaşmayı da yorumlayan deneyimli teknik adam, "Tahmin ettiğimiz gibi Fenerbahçe baskılı oynamaya çalıştı. Çıkışlardaki pas yüzdemiz daha iyi olsaydı daha çok pozisyon yakalayabilirdik. Attığımız golle beraber ikinci devrede daha çok atağa çıktık. İkinci devrede kopmalar başladı ve bu da rakibin istediği bir durumdu. Rakibin kanatlardan yaptığı atak sonucu gol yedik. Bu golün ardından seyirciyle tekrar döndüler. Burada 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal