Seneye Şampiyonlar Ligine Gidebilecek miyiz? İşte Ülke Sıralamamız!

UEFA ülke sıralamasında 10'uncu sıradaki yerini kaybeden Türkiye, Devler Ligi'ne doğrudan takım gönderememe tehlikesini yaşıyor.

04.10.2019-12:20 - (Son Güncelleme: 04.10.2019-12:15)

Türkiye, UEFA ülke puanı sıralamasında kritik bir noktada bulunuyor. Takımlarımızın alacağı sonuçlar, büyük öneme sahip.

Ülke şampiyonunun doğrudan Devler Ligi'ne katılması için sıralamada ilk 10 ülke içinde kalmamız gerekiyor. 11'inci sıradaki ülkenin şampiyonunun da ön eleme oynamadan Şampiyonlar Ligi'ne kalma olasılığı var.

ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDEMEYEBİLİRİZ..

Avrupa Ligindeki takımlarımızın galibiyet alamamasından sonra 11'inci basamağa geriledik ve şampiyonlar ligine gidememe tehlikesi ile karşı karşıya kaldık.

Ekiplerimiz grup aşamasında henüz umduğunu bulamadı. Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, oynadığı iki maçta bir beraberlik elde etti. Bu beraberlik, ülkemize 0,2 puan getirdi. Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş, iki maçını da kaybetti.

Başakşehir ve Trabzonspor ise iki maçta sadece birer beraberlik aldı. Alınan iki beraberliğin ülke puanına katkısı sadece, 0,4 puan oldu.Seneye şampiyonlar ligine direkt katılım şansı yakalamak istiyorsak tekrar 10. basamağa çıkmamız gerekiyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal