Senegalli ve Japon Taraftarlardan Alkışlanacak Hareket!

Rusya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen 2018 FIFA Dünya Kupası çok renkli anlara sahne olurken Japon ve Senegalli taraftarlar da alkışlanacak hareketlere imza attı.

20.06.2018-12:48 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-12:59)

İlk olarak Japonya’nın Kolombiya ile karşılaştığı mücadele sonrası Japon taraftarlar oturdukları koltukları temizleyip düzenlemelerinin ardından stadyumdan ayrıldı.

Japon taraftarların, temizlik adına yanlarında büyük çöp torbaları getirmesi de büyük takdirle karşılandı.

Japonya'da futbol yazarı olan Scott McIntyre, bunun Japon kültürünün bir parçası olduğunu vurguladı. Scott McIntyre "Her şeyin mutlaka temiz olduğundan emin olmak, Japon toplumunun en büyük özelliği. Bu durum tüm spor karşılaşmalarında ve doğal olarak futbolda da geçerli." yorumunda bulundu.

Senegal taraftarları da takımlarının Polonya ile oynadığı ve 2-1 kazandıkları karşılaşmanın ardından tribünleri temizleyerek stadyumu terk etti.

Tribünlerde sıkça tanık olunan koltuk kırma görüntülerinin aksine Japonya ve Senegal taraftarının görüntüleri sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Dünya Kupası’nda ülkelerine destek olmak için Rusya'ya akın eden Japon ve Senegalli taraftarların karşılaşma sonundaki bu duyarlılığı büyük alkış topladı. Görüntüler 3 milyondan fazla izlenirken pek çok kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Japonya ile Senegal Dünya Kupası H Grubu’nda Kolombiya ve Polonya ile gruptan çıkma mücadelesi veriyor. İki ekibin 24 Haziran’daki randevusu renkli görüntülere sahne olacak…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal