Selçuk Şahin: 'İnönü, Ali Sami Yen'den Daha Zordu'

Uzun seneler Fenerbahçe’de oynayan ve günümüzde TFF 1.Lig kulüplerinden Bursaspor'da yer alan Selçuk Şahin, Instagram canlı yayınında açıklamalarında bulundu. Selçuk Şahin hem gündeme ilişkin hem de kariyeri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

05.05.2020-09:43 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-09:39) Selçuk Şahin: 'İnönü, Ali Sami Yen'den Daha Zordu'

Yıllardır Fenerbahçe’de görev yapan ve günümüzde TFF 1.Lig kulüplerinden Bursaspor'da yer alan Selçuk Şahin, hem gündeme ilişkin hem de kariyeri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Selçuk Şahin, "2009-10 sezonunda Galatasaray'a attığım gol inanılmaz bir andı ama İnönü, Ali Sami Yen'den daha zordu" dedi.

'EŞİM BELKİ BENDEN DAHA İYİ FUTBOL OYNUYOR'

Selçuk Şahin, "İzmir'de evimizde zaman geçiriyoruz. Eşim de futbolu seviyor, biraz hareketli. Dün de beni traş etti. Yetenekli bir eşim var. Birinin traş etmesi lazım, ben o konuda şanslıyım. Güzel şeyler ortaya çıkıyor. Takım arkadaşım gibi, antrenman yapabiliyoruz. Eşim belki benden daha iyi futbol oynuyor. Bayan futbolu maalesef ileride değil Türkiye'de ama baya yetenekli kendisi."

'BAŞARILI BİR FUTBOL KARİYERİ OLDU'

"Benim adıma başarılı bir futbol kariyeri oldu. 39 yaş, normalde genç bir yaş ama futbol için yaşlı tabii. İşimi sevdiğim için kendime dikkat etmeye, olabildiğince kendimi zorlamaya çalışıyorum. Az önce 2003'teki 2-2 biten Brezilya maçını izledim. 17 yıl geçmiş. O dönemde yeni yeni genç futbolcu olarak Fenerbahçe'ye gelmeden İstanbulspor dönemimdi."

'FENERBAHÇE'DE DE HERKESİN HAYAL EDECEĞİ ŞEYLER BAŞARDIM'

"Konfedarasyon Kupası'ndan sonra da Fenerbahçe'ye gelmiştim. Bir sürü şey yaşadığım bir kariyer. Şu anda da çok önemli bir camiada kaptanlık yaparak futbol kariyerimi sürdürüyorum. Keşke şu andaki kafa yapım 2003'te de olsaydı diyorum. Fenerbahçe'de de herkesin hayal edeceği şeyler başardım."

'BURSASPOR, SÜPER LİG'E ÇIKACAK'

"Bursaspor'da başarılı gidiyoruz. 3 puanımız silindi, o olmasa daha iyi bir yerdeydik. Maalesef önceki yönetim çok kötü yönetmiş. Bu tarz zorlukları göze alarak geldim. İnanıyoruz ki Bursaspor, Süper Lig'e çıkacak. Çıktıktan sonra da birkaç yıl içinde o eski güçlü Bursaspor'u oluşturma hedefindeyiz."

'GALATASARAY'A ATTIĞIM GOL İNANILMAZ'

"2009-10 sezonunda Galatasaray'a attığım gol inanılmaz bir andı. Sonradan da izledim golü, oradan vurmak pek mantıklı gelmedi. O pozisyondan önce vurmamış pas vermiştim. Wederson vur dedi. Çok şükür ki tarihe geçen bir gol oldu. Ali Sami Yen'deki son derbi golü oldu. 36 metre mi neydi... Leo Franco'nun hatası da yok değil tabii. Hatalar da futbolun bir parçası. Bizim için de güzel bir an oldu."

'FUTBOLU, BURSASPOR'DA BIRAKMAK İSTERİM'

"Futbolu bırakma düşüncesi var tabii. Bir yıl daha oynamak, sonra da önüme bakmak istiyorum. Bursaspor'da bırakmak isterim."

'İNÖNÜ, ALİ SAMİ YEN'DEN DAHA ZORDU'

"İnönü, Ali Sami Yen'den daha zordu. Taraftarlar sahaya çok yakındı, göz göze geliyorduk. Orada maç oynamaktan çok keyif alıyordum, futbol taraftarlarla güzel. İnönü'nün atmosferi çok güzeldi."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal