Selçuk İnan: Galatasaray İçin Her Şeyi Yapmaya Hazırım

Galatasaray'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk İnan, Galatasaray için Avrupa hayallerinden vazgeçtiğini ve bunun için pişman olmadığını söyledi.

13.01.2019-13:15 - (Son Güncelleme: 13.01.2019-13:59) Selçuk İnan: Galatasaray İçin Her Şeyi Yapmaya Hazırım

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının hazırlıklarını tamamladıkları Antalya kampında açıklamalarda bulundu.

8 sene önce Galatasaray'a imza atarken parayı hiç gündemine almadığını söyleyen İnan, "Ben Galatasaray için sadece maddi değil her türlü fedakarlığa her zaman razı oldum. Ben buraya 8 sene önce geldiğimde de bu gönül bağını pazarlık konusu etmedim. Mayıs ayında imza attım ve Galatasaray'ı tercih eden bendim. Birçok takımdan teklif olmasına rağmen ve çok daha fazla paralar görmeme rağmen hiç para bile konuşmadan Galatasaray'a imza atmıştım. Bunu hepiniz biliyorsunuz. Birçok kez bunu belirttim. Bundan sonrada benim Galatasaray'a bağlığım ve duruşum herhangi bir pazarlığa dahil olmayacak. Bunu gerek yöneticilerimiz, başkanımız ve hocamız herkes bilir." diye konuştu.

Takımın penaltıcısı olarak soğukkanlılıkla kullandığı penaltıların sorulması üzerine kaptan Selçuk İnan, "Aslında tek düşündüğüm şey penaltıları gole çevirebilmek. Çünkü sahada olduğumda genelde ben kullanıyorum ama olmadığımda da takım arkadaşlarımla bunun muhabbetini yapıyoruz. Penaltı dışarıdan ne kadar kolay gözükse de aslında sorumluluk isteyen zor bir an. Tabii kolay değil. İyi bir penaltı kullanabilmek için yeteneğin yanında çok da çalışmak gerekiyor." dedi.

Birkaç sene daha futbol oynamak isteğinde olduğunu söyleyen Selçuk İnan,  "Birçok hayalimi erteledim Avrupa gibi mesela. Belki de iptal ettim diyebilirim Galatasaray için ama bundan hiç pişman değilim. Her zaman onur duydum, gurur duydum çünkü ben Galatasaraylıyım herkesin bildiği gibi." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal