Seifedin Chabbi: 'Gaziantep'te Tekrar Oynamak İstiyorum'

Gaziantep FK'dan kiralık olarak St.Mirren’e transfer olan Chabbi, kırmızı- siyahlı takıma geri dönmek istediğini ifade etti.

04.06.2020-09:12 - (Son Güncelleme: 04.06.2020-09:09) Seifedin Chabbi: 'Gaziantep'te Tekrar Oynamak İstiyorum'

Gaziantep Futbol Kulübü'nde görev yapan ve devre ortasında İskoçya Premier Ligi kulüplerinden St Mirren'e sezon bitimine kadar kiralık şekilde giden Tunuslu yıldız Seifedin Chabbi özel açıklamalar yaptı. Yeni tip coronavirüs salgını nedeniyle tescil edilen liglerden biri olan İskoçya'da St Mirren’de top koşturan Chabbi şu sıralar beklemede olduğunu belirtti. Haziran bitimine kadar St. Mirren kulübü ile kontratı olan Gaziantep FK'nın deneyimli futbolcusu Chabbi Gaziantep'ten şu zamana kadar kendisine ulaşan olmadığını ve kontratına bağlı olarak şu sıralar burada kalması gerektiğini ifade etti.

Gaziantep FK'da yeniden forma giymeyi de çok istediğini söyleyen Chabbi: "Gaziantep'te çok güzel anılarım var. Geçtiğimiz sezon herkesin hayalinde olan bir şampiyonluk yaşadık. Bu sezon takımım çok iyi işler yaptı. Şu an ligde güzel sonuçlar alan bir takım konumunda. Gaziantep'te tekrar oynamak istiyorum. Bunun için İskoçya'da liglerin ara verilmesine rağmen bireysel olarak antrenmanlarımı sürdürüyorum. Umarım yeni sezonda tekrar kırmızı siyahlı formayı giyerim" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal