Schalke 04 Ozan Kabak'ın Bonservisini Açıkladı!

Almanya’da başarılı bir sezon geçiren Ozan Kabak için takımı Schalke'nin 45 milyon euroya yakın bir teklif verilirse milli futbolcumuzun transferine izin verebileceği ifade edildi.

24.04.2020-17:39 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-17:37) Schalke 04 Ozan Kabak'ın Bonservisini Açıkladı!

Almanya Bundesliga kulüplerinden Schalke 04’de top koşturan milli oyuncu Ozan Kabak'la alakalı flaş bir iddia öne sürüldü.

Bild'de yapılan habere göre Schalke 04, yeni tip coronavirüsü (Covid-19) salgının kötü etkilerinden kurtulmak için sakatlıktan geri gelen genç stoperi elden çıkarabilir.

8 haftadır sakatlığı sebebiyle tedavi olan Ozan Kabak'ın tekrardan topla antrenmanlara başladığının açıklandığı haberde, futbolcunun tahmin edilenden daha önce geri döndüğünün altı çizildi.

Diğer yandan gazete milli futbolcu için, "Avrupa'nın büyük kulüplerinin radarında" şeklinde konuştu. Stuttgart'tan 15 milyon Euro bedelle Schalke 04'ü yolunu tutan Ozan Kabak'ın, o dönem yine Bayern Münih tarafından da istendiği ifade edildi.

45 MİLYON EURO'YA YAKIN BİR TEKLİF EDİLİRSE GÖNDERİLECEK

Bild, milli savunmacının kontratında 2021 senesinden beri yaklaşık 45 milyon Euro'luk bir çıkış opsiyonunun olduğunu açıklarken, Schalke'nin bu yaz istenen bu fiyata yakın bir teklif verilmesi durumunda futbolcuyu elden çıkarmayı planladığı belirtildi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal