Sarper Günsal Kimdir?

Sarper Günsal ne iş yapar? Sarper Günsal Instagram? Sarper Günsal dans? Tüm bu soruların cevapların sizler için derledik.

07.06.2018-10:06 - (Son Güncelleme: 07.06.2018-09:56) Sarper Günsal Kimdir?

Beş bisiklet sevdalısının meydana getirdiği Velotürk ekibi, Mayıs ayından Eylül ayına dek Avrupa’da yapılan sekiz amatör bisiklet yarışına girerek doğu bölgesindeki bin çocuğa karne hediyesi olarak bin bisiklet dağıtmayı amaçlıyor. Takım, böyle bir sosyal sorumluluk projesiyle aynı zamanda, normal insanların da bir başarı hikayesi yazabileceğini lanıtlamak istiyor.

Her şey Veloslow’un oluşması ile başladı diyor Sarper Günsal, “Veloslow ilk zamanlar yavaş kullanılan bisiklet grubuydu. Ancak daha sonraları sıkıldım, daha doğrusu takımdaki gençlerle bir kaç defa beraber bisiklete bindik ve çok eğlendim.” Bu şekilde başlıyor takımın hikyayesi… Diğer yandan, ağır ağır ve boş boş bisiklete binmek de Okan Can’a yetmiyor ve takım arkadaşlarına WhatsApp grubundan bir şeyler yapmayı teklif ediyor. Bu konuşmaların üstüne takım, Arda Türkmen’in restoranında bir araya gelip, başlıyor beyin fırtınasına.

Kim kimdir?

Sarper Günsal: Takımın kaptanı. Özel bir kimya şirketinde müdürlük yapıyor. Evli ve 2 çocuk babası. Eurosport Türkiye’de bisiklet ve motor yarışları yorumculuğu yapıyor. Ayrıca Veloslow’un kurucusu.

Berkem Ceylan: İstanbul Bilgi Üniversitesi 3’üncü sınıf Medya ve İletişim Sistemleri Liverpool Üniversitesi Çift Diploma Programı öğrencisi. 2008 senesinden beri Eurosport Türkiye kanalında bisiklet ve motor yarışlarında yorumculuk ve spikerlik yapıyor.

Okan Can Yantır: Gazeteci, 15 senedir dergicilik yapıyor. GQ Türkiye dergisinin yayın yönetmeni ve gazeteci.

Arda Türkmen: CNN Türk kanalında “Arda’nın mutfağı” isimli televizyon programını hazırlıyor ve sunuyor. Aynı zamanda Forneria adlı lokantasında şeflik yapıyor.

Aydın Diricanlı: Esas mesleği bilgi teknolojileri danışmanlığı ve yazılımcılık. Uzun seneler dağ bisikleti kullanmış, şimdi de yol bisikleti kullanıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal