Sarıyer Kulübü'nden Mehmetçiğe Anlamlı Destek

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta pazar günü evinde Sancaktepe Futbol Kulübü'nü konuk edecek olan Sarıyer, hazırlıklarını gerçekleştirdiği idmanla devam ettirirken, antrenman öncesi dün akşam İdlib’te hain saldırı sonucu vefat eden aziz şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve sonrasında dua edildi.

28.02.2020-16:41 - (Son Güncelleme: 28.02.2020-16:42) Sarıyer Kulübü'nden Mehmetçiğe Anlamlı Destek
Sancaktepe Futbol Kulübü'nü konuk edecek olan Sarıyer, hazırlıklarını gerçekleştirdiği idmanla devam ettirirken, antrenman öncesi dün akşam İdlib’te hain saldırı sonucu vefat eden aziz şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve sonrasında dua edildi.

İdmanın sonrasında Sarıyer Yöneticisi Ali Büyükasar gerçekleştirdiği kısa konuşmada, "Bugün burada futbol konuşmak isterdik ancak ülkemizin içinde bulunduğu şu kritik durumda ifade etmemiz gereken çok daha mühim meselelerimiz var. Sarıyer Spor Kulübü camiası olarak acımız çok büyük. Suriye’de kahramanca savaşan Mehmetçiğimize Allah'tan muvaffakiyetler dileriz. Her daim şanlı ordumuzun yanındayız. Bu güzel vatan için gözünü kırpmadan göğsünü siper eden askerimiz var olsun. Allah yar ve yardımcıları olsun. Şehadete yürüyen şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad eder; şehit yakınlarının her zaman yanında olduğumuzu ilan ederiz. Bizim için önce vatan, sonra vatan" sözlerini söyledi.

İdmanın ardından teknik ekip ve oyuncular Türk bayrağı ile kameralara poz vererek Mehmetçiklere destek oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal