Sarı Lacivertli Taraftarlara Şok Karar

Süper Lig’in 20. Haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de sarı lacivertli taraftarların alınmamasına karar verildi.

28.01.2020-17:32 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-18:19) Sarı Lacivertli Taraftarlara Şok Karar

Süper Lig’in 20. Haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe’de sarı lacivertli taraftarların alınmamasına karar verildi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu önderliğinde gerçekleştirilen İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, A riski kategorisine alınan karşılaşma için uygulanacak güvenlik tedbirleri görüşülerek karar verildi.

Bu doğrultuda, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 1 Şubat Cumartesi günü yapılacak mücadelede 700 özel, bin 400 resmi güvenlik personeli olmak üzere toplam 2 bin 100 personel görev alacak.

Öte yandan, önceki yıllarda da olduğu gibi "İki takım arasında oynanan maçlarda misafir takım taraftarı alınmaması" yönündeki karar bu karşılaşmada da uygulanacak ve Fenerbahçe taraftarları maça alınmayacak.

Bu arada toplantıda, İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından yapılan toplantıda 2019-2020 sezonu içinde Fenerbahçe Passolig kartı olup bu kartı iptal ederek Trabzonspor veya Türkiye Futbol Federasyonu kartına dönüştüren taraftarların da durumu görüşüldü.

Bu kişilerin Trabzonspor Kulübü tarafından tespit edilip, güvenlik nedeniyle söz konusu karşılaşmada bilet yükleme işlemlerinin iptal edilmesi ve bilet yüklemesi olan kart sahiplerine ücretlerinin geri verilmesi karara bağlandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal