Saracchi: 'Cumartesi Günü Ateşim Çıkmaya Başladı'

Galatasaray’ın Uruguaylı yıldızı Marcelo Saracchi, coronavirüs kapmanın neresinde eşiğinden döndüğünü ve testinin negatif çıktığını söyledi.

26.03.2020-09:52 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-09:48) Saracchi: 'Cumartesi Günü Ateşim Çıkmaya Başladı'
Ülkesinin mmedyasına bir röportaj veren genç yıldız, zor günler yaşadığını anlatırken “Cumartesi günü ateşim çıkmaya başladı. Başım yanıyordu, bacaklarım ağrıyordu. Karantinadaydım ve tüm kötü haberleri gördükçe kendimi daha da kötü hissediyordum. Neyse ki dün Corona virüs testimin negatif çıktığı haberi geldi ve ruhum tekrar bedenime döndü. Şanslıyız ki Süper Lig sonunda durduruldu. Aksi takdirde iki hafta içerisinde hepimiz virüsü kapmış olabilirdik” sözlerini kullandı.

'İNSANLAR CİDDİYETİ KAVRAYAMADI'

ÜlkesinİN son halinden de konuşan Saracchi, “Uruguay’da insanların meydanlara gittiğini görüyorum. Paysandu’da henüz vaka yok ve insanlar rahatça geziyor. Sanırım insanlar henüz işin ciddiyetinin farkına varamadı” dedi. Sarı-Kırmızılı futbolcu, Leipzig’den ayrılma kararını ise “Leipzig’de oynayamıyordum ve oynamayan bir oyuncu da milli takımda olamazdı. Bunu anladım. Eşimle de konuştum ve karar verdim, Almanya’dan hemen ayrıldım” diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal